Monthly Favorites Mei 2016 – Sarah

Mei is weer voorbij en we zijn alweer een week verder in juni. Maar laat is altijd beter dan nooit! Daarom deel ook ik vandaag nog mijn Monthly Favorites van mei. Lees snel verder!

Rituals

Lees/kijk snel verder voor mijn monthly favorites van mei!

 

Favorite tv-shows – Scream, GOT & The Nanny

Game of Thrones is terug en is natuurlijk weer superspannend! In bijna iedere aflevering gebeurt wel iets dramatisch of belangrijks, niet geschikt als achtergrondmuziek dus! Op de achtergrond zette ik deze maand graag even ‘The Nanny’ aan. Die heerlijke serie die vroeger vaak in de kamer aanstond. Ook ‘Scream’ (Netflix Original) is een zeer entertainende serie en minder eng dan verwacht! Ideaal als je opzoek bent naar iets nieuws om te kijken.

TV-shows

 

Favorite Song – ‘Can’t stop the feeling!’

Na het bekende nummer ‘Happy’ is dit een nieuwe vrolijke favoriet! Ik zou zeggen: speel af en ervaar de vrolijkheid voor jezelf 😉

Favorite Beauty Product – Rituals Sakura Collectie

Rituals maakte weer helemaal een comback in de maand mei! Soms vergeet je welke lekkere, fijne producten er allemaal eigenlijk bestaan. Ik ben een grote fan van de Ayurveda collectie, maar besloot om deze keer eens de Sakura lijn te proberen: iets zachter van geur, maar ook erg lekker. Aanrader!

Rituals

 

Favorite Accessoire – Six haarband

Met kort haar kun je niet zoveel als met lang haar, maar haarbandjes vallen wel extra goed op! Vooral de Six heeft een mooie collectie van gouden haarbandjes. Ik kocht dit exemplaar met gouden blaadjes, inmiddels favoriet!

Six

 

Favorite movie – LOTR-serie

Deze maand kwam de Lord of the Rings serie weer voorbij! Het was al een hele lange tijd geleden dat ik de films gezien had. Geweldige films met zulke mooie scènes en decors! Peter Jackson’s visie tot leven zien komen is zeker het kijken waard.

LOTR

 

Favorite drink – Licht bruisend natuurlijk minderaalwater van AH

Tijdens ‘deadlineseizoen’ vind ik vaak een verslavend drankje of snack om de lange uren achter de laptop mee door te komen. Deze maand was licht bruisend mineraalwater van Albert Heijn de favoriet! Licht sprankelend water, lekker voor tijdens het werken.

Mineraalwater

 

Favorite Fashion Item – Zara sjaal bedrukt met kleine bloemen

Tijdens een shopping spree scoorde ik deze zomerse sjaal van de Zara! De sjaal stond al een tijdje op mijn wishlist en gaat perfect samen met mijn leren jasje en de meeste outfits. Ideaal om te dragen als zomerse accessoire of als omslag op een koude avond. Een echte musthave en beslist in de top-3 van deze monthly favorites!

Sjaal Zara

 

Favorite Books – Love, Rosie & Freakonomics

Deze maand waren twee boeken favoriet. Ik lees altijd meer dan één boek tegelijk en in de maand mei werden ‘Love, Rosie’ en ‘Freakonomics’ om de beurt uit de boekenkast gepakt. Twee interessante en entertainende boeken die je eigenlijk beiden een keer moet lezen!

Freakonomics Love, Rosie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tot volgende maand!

Plaats een reactie