Multitask Workout ideeën

Weinig tot geen tijd om te sporten? Of moeite om vrije tijd te vinden of te gebruiken voor een workout? Lees dan snel verder voor onze super Multitask Workout Ideeën…have fun!

 

  • Studeren: Geen zin of moeite met leren? Dan is multitasking perfect voor jou! Lees je studieboek tijdens een ‘fiets workout’ op een hometrainer of train die buikspieren tijdens een flinke studeer sessie!
  • Series/films kijken: Dit is mijn favoriete multitask workout. Draadloze oordopjes in en een leuke film/serie of documentaire op de achtergrond en je kunt er zo een uurtje tegenaan! Probeer eens uit tijdens je volgende cardio workout of box sessie… Niet alleen motiverend, maar ook zeer entertainend!
  • Boek lezen/luisteren: Wissel muziek een keer af en luister bijvoorbeeld naar een leuk audiobook! Perfect voor tijdens een cardio workout of zelf voor tijdens het hardlopen…
  • Rust moment: Even tot rust komen doen we vaak met een lekker heet bad of een goed boek. Toch kan een goede workout ook heerlijk rustgevend zijn! Probeer eens een fijne yoga workout van een uurtje. Volg een youtube filmpje, een andere tutorial of probeer je eigen moves met wat rustige (yoga) muziek op de achtergrond. Bepaal zelf je tempo of intensiteit en draag comfortabele kleding.

Haal het meeste uit je tijd en workout en probeer je eigen multitask workouts!

Plaats een reactie