Nieuw: Lifestyle Journal Summer Special

Heb je jouw kalender al gezien? Misschien heb je het (nog) niet opgemerkt maar het is officieel zomer! Dat is Lifestyle Journal zeker niet ontgaan, want we hebben een leuk nieuwtje voor jou voor de komende zomermaanden. Klik snel verder!

Want…. (tromgeroffel) Lifestyle Journal verschijnt vanaf nu in een zomers tintje! Regelmatig zullen wij artikelen plaatsen die alles met zon, zee en strand te maken hebben: we noemen het de Lifestyle Journal Summer Special!

Wat kan je dus verwachten?
De komende weken lees je dus regelmatig berichten omtrent onze Summer Special. Zo raden we de beste boeken aan die jij vervolgens aan het zwembad kan lezen (of gezellig binnen op een regenachtige middag). en maken we voor jou lekkere recepten voor zomerse lunches en diners.

Daarnaast geven wij tips and tricks die helemaal in het teken staan van vakantie. Hoe pak je bijvoorbeeld het best jouw toilettas in? Wat zijn de handigste apps voor in het buitenland? En wat voor leuke dingen kan je doen als je deze zomer gewoon thuisblijft? Kortom, van summer food tot handige vakantiegadgets: je leest het de komende tijd allemaal op Lifestyle Journal in de Summer Special! Tot snel!

Plaats een reactie