Review Lush Cupcake masker

Jouw huid verdient tijdens deze koude winterdagen wel iets extra’s. Een lekker maskertje bijvoorbeeld! Ik shopte bij de Lush en nam het Cupcake masker mee naar huis. Benieuwd naar mijn ervaringen? Kijk mee!

DSC_0730

Is het modder, viezie smurrie of iets anders dat we even aan jouw fantasie overlaten? Mis! Het is chocolade. Oké toegegeven: dit Cupcake masker van Lush verdient geen schoonheidsprijs als je ‘m zo in het potje bekijkt. Maar vergeet even zijn looks, het gaat natuurlijk om het werk dat hij doet! Even weer terug op de chocolade. Want dit lekker maskertje bevat cacaopoeder en –boter. Het lijkt dus net of je een gesmolten chocoladereep op je gezicht smeert. Zoet ruikt Cupcake niet: door de munt en pepermunt extract ruikt ‘ie juist heel fris.

Ik heb het masker inmiddels al een paar gebruikt en ik durf eerlijk te zeggen dat dit goedje echt super fijn is en goed werkt. Het Cupcake masker staat bekend om haar reinigende werking en dat is absoluut waar. De speciale Rhassoulmodder reinigt de porien diep en dat maakt het masker heel goed geschikt voor mensen met een vette en/of onzuivere huid.

DSC_0735

Breng het masker een à twee keer per week aan op de huid. Je mag best een stevige laag aanbrengen maar laat het gebied rondom de ogen vrij. Laat Cupcake vervolgens zo’n 10 tot 15 minuten zitten en spoel het daarna af met lauwwarm water. Na gebruik voelde mijn huid wat trekkerig aan, maar wat ik verder ook merkte is dat mijn huid totaal niet vet aanvoelde en er ook niet onrustig uitzag. Kortom: het werkt naar mijn mening inderdaad goed voor vettigheid, puistjes en pukkeltjes. Het masker kalmeert je huid en zorgt voor een egalere teint.

Lush maakt haar maskertjes zelf om ze zo vers te houden. Bewaar het maskertje daarom in de koelkast om het zo lang mogelijk houdbaar te houden. Gemiddeld gaat een maskertje een maand mee en kan je er zo’n vijf tot acht keer mee doen. Lekker zuinig dus! Gebruik het masker niet meer als de uiterste houdbaarheidsdatum is vestreken.

Ook benieuwd naar Cupcake geworden? Je koopt ‘m voor €11,65 (75 gram) bij een van de Lush winkels of in hun online shop. En pssst, ben je vaker bij Lush geweest? Als je vijf lege verpakkingen van Lush inlevert mag je in ruil een gratis masker uitzoeken. Da’s mooi meegenomen!

Plaats een reactie