interieurtrend: okergoud

Flexa en VT wonen riepen het al uit als dé kleur van 2016. En geef ze eens ongelijk; het speciale okergoud is ook echt een plaatje. Wij zetten de mooiste interieurs en handigste tips met okergoud voor je op een rij zodat jij zelf ook die bijzondere kleur in huis kan halen.

Echte eyecatcher
Ooooh, ik ben echt verliefd op deze mooie kleur. Aangezien okergoud echt uit het oog springt, is het natuurlijk ideaal om het als een ware eyecatcher in je interieur te gebruiken. Opvallen dus! Denk aan stoelen, banken of zelfs vloerkleedjes in deze kleur. Ook leuk: zat van een saaie, oude kast of tafeltje? Verf ‘m heel gemakkelijk in een okerkleur. Kleine moeite, grote verandering. Hellooooo eyecatcher! 

Frenchy FancyBron: Frenchy Fancy

ZuluandzephyrBron: Zulu and Zephyr

32acdb117103c74639ebe64c3da9c705

vosgesparisBron: Vosgesparis

ShowhomeBron: Show Home

Subtiel
Een nieuwe trend hoeft geen drastische gevolgen voor je interieur te hebben. Door alleen al een kussenhoes te vervangen of een leuk vaasje neer te zetten kan je al wonderen verrichten. Pas okergoud heel gemakkelijk in je eigen kamer toe door kleine accessoires, decoratie en zelfs textiel in deze mooie kleur aan te schaffen. Of pak het veel budgetvriendelijker aan en verf items, zoals bloempotten of fotolijstjes, in okergoud. Lekker DIY-en!

EtsyBron: Etsy

Studio8940Bron: Studio8940

H&MBron: H&M

101woonideeënBron: 101 Woonideeën

Likje verf
Met een andere kleur op de manier kan je al een groot verschil maken. Dus heb wat lef en pak er een verfkwast bij. Toch net iets té gewaagd om een hele muur in okergoud te verven? Doe dan maar een klein stukje van de muur! Ook dat ziet er verschrikkelijk mooi uit. Kortom: je kan met een pot verf en met een plekje op de wand heel leuk spelen met deze trendkleur van 2016.

SimonaelleBron: Simonaelle

Bron: Stijl Habitat

Schermafbeelding 2016-02-17 om 17.25.18Bron: Binti Home

Oh my goodiesBron: Oh my Goodies

Plaats een reactie