Mijn top 8 verwachte kookboeken van 2016

Het mooie van een nieuw jaar is toch echt wel al die nieuwe kookboeken die binnenkort in de winkel liggen. En ik kan eerlijk gezegd niet wachten! Lees snel verder en kijk mee, want mijn top 8 staat al weer klaar…

Nieuwe kookboeken

Een variatie van inspirerende en nieuwe kookboeken! Lees snel verder, bekijk onze (willekeurige!) lijst en reserveer er vast één voor jezelf…

(H)eerlijk Makkelijk

1. (H)eerlijk Makkelijk


(H)eerlijk Makkelijk is het vervolg op (H)eerlijk en staat vol met nieuwe recepten op dezelfde wijze die van Gwyneth gewend zijn! Ook heeft dit nieuwe boek een hoofdstuk vol on-the-go recepten…

Releasedatum: 

05-04-2016

Food Truck Kookboek

2. Het Food Truck Kookboek 

Als je de film Chef hebt gezien, is dit een echte aanrader! Lekker goed koken met heerlijke recepten van de beste food trucks van Nederland… Klik hier om het boek te reserveren.

Releasedatum:

05-05-2016

Easy Fingerfood

3. Easy Cooking Fingerfood

Een perfect kookboek voor Easy Cooking Fingerfood snacks voor je volgende party of verjaardag. Van de hand in de mond; deze snacks zien er goed genoeg uit om je vinger bij af te likken!

Releasedatum:

14-04-2016

Love & Lemons

4. Love & Lemons

We love lemons! Dit kookboek is vernoemd naar de gelijknamige blog ‘Love & Lemons’ en staat vol met haalbare, heerlijke recepten. Reserveer het boek hier. 

Releasedatum:

05-04-2016

Uit liefde voor Vietna

5. Uit Liefde voor Vietnam

Dit boek staat vol met culinaire hoogtepunten en is doorspekt met persoonlijke anekdotes. Perfect als je altijd als iets meer wilde leren over deze keuken! Klik hier om het boek te reserveren.

Releasedatum:

14-03-2016

 

6. Delicious- Hèt GroenteboekDelicious-Hèt Groentebeok

Met een tijdschrift een meerdere kookboeken brengt Delicious ons altijd heerlijke recepten! Ook dit boek zal niet teleur stellen. Dit keer specifiek gericht op groente. Reserveer het boek nu!

Releasedatum:

25-03-2016

 

7. Salade To Go

Salade To Go…do we have to say more..? Klik hier om het boek te reserveren.

Releasedatum:

15-03-2016Tomaten

 

8. Tomaten

De laatste tijd probeer ik veel recepten uit met tomaten. Zodra ik dit boek zag, wist ik dat ik het wilde hebben! 75 verrassende recepten met tomaten in de hoofdrol. Yum! Reserveer het boek hier.

Releasedatum:

14-03-2016

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie