Tv-programma’s die ik de laatste tijd kijk

We zien de afgelopen dagen meer regen dan zon (waar blijft verdorie dat mooie lenteweer?!). En wat doe je als het buiten regent? Juist, je gaat filmpjes bekijken. Ik heb dan ook de laatste tijd heel wat uurtjes aan (online) TV gespendeerd. En wat ik zoal heb gekeken, deel ik graag. Want het zijn stuk voor stuk aanraders!

picjumbo.com_HNCK4067

Werk Aan De winkel
Het lijkt mij vanaf kleins af aan al leuk: het hebben van een eigen winkel. Een leuke modeboetiek of een gezellige lunchroom bijvoorbeeld. Maar een eigen zaak hebben is zo gemakkelijk nog niet. Dat bewijst het BNN-programma Werk Aan De Winkel. In dit programma gaan ze met behulp van Ocay Gulsen, van het modelabel Supertrash, winkels oplappen die bijna op de afgrond staan. Dit programma geeft een leuk inkijkje in het hebben van een eigen zaak!
Je kijkt Werk aan de winkel hier.

Teen Mom Original Girls
Ken jij de meiden Amber, Maci, Catelynn en Farrah nog? Ze waren te zien in het MTV-programma 16 & Pregnant en Teen Mom. Na een aantal seizoenen besloten ze er mee te stoppen. Jammer, want ik was verslaaaaaafd aan deze serie. Daarom sprong ik laatst letterlijk van mijn stoel toen ik zag ze weer terug waren. Nu ze een jaar of 23 zijn en hun kinderen al naar de basisschool staan, zijn ze in een nieuwe levensfase beland. Een aanrader voor de Teen Mom-fans onder ons.
Teen Mom OG is vanaf nu te zien bij MTV, maar online is het ook al te bekijken.

Bademeisters
Wie mij goed kent, weet dat ik gek ben op het Australische programma Bondi Beach. Top TV! Onlangs was er een Nederlandse variant te zien: een korte documentaire over de strandwacht op Texel. Jaarlijks bewaakt een Utrechts studentencorps het strand van dit eiland. Compleet met geheimtaal, knullige taferelen en strikte hiërarchische orders.
Je kijkt Bademeisters hier.

Rambam
Eén van mijn favoriete journalistieke programma: Rambam. Rambam onderzoekt op een ludieke manier of bepaalde gang van zaken wel koosjer zijn. Het is hilarische televisie dat misstanden en onjuistheden aan het licht brengt. De afgelopen weken ging Rambam undercover bij de Sciencetology Kerk. Het resultaat was een aflevering dat je mond doet open vallen. Kijken dus!
Je kijkt Rambam hier.

House of Cards
Onder het mom van ‘beter laat dan nooit’ heb ik House of Cards ontdekt. En wát een steengoede serie is dat, zeg. Waarom heb ik deze serie nooit eerder ontdekt?! Frank Underwood is een geniepige politicus in Washington die, no matter what, alles voor elkaar krijgt. Het is soms zo spannend dat je aan één stuk door wil blijven kijken.
Je kijkt House of Cards op Netflix.

Plaats een reactie