Creëer je eigen Lookbook!

Sta je vaak uren voor de kast, weet je nooit wat je aan moet of vind je het moeilijk de juiste combinaties te vinden? Dan is dit iets voor jouw! Een oplossing waardoor je binnen no time bent aangekleed voor die leuke date of die belangrijke vergadering. waar heb ik het over? Over het creëren van een eigen Lookbook natuurlijk!

Het is handig als je zelf een beetje goed kan tekenen, maar dat hoeft natuurlijk niet! Een Lookbook is ook eenvoudig te maken zonder enige tekenkunsten. In plaats van het tekenen van kledingcombinaties, kun je ook gewoon plaatjes uit tijdschriften knippen! Bijvoorbeeld van je celebrity style crushes of de nieuwste trends. Niet zo creatief? Je kunt altijd nog je kledingcombinaties gewoon opschrijven, zodat je zeker weet wat je ook alweer op dat ene rokje draagt.

Het idee is vrij simpel en misschien ook wel nuttig tijdens je volgende shopping spree. Je schrijft al je beste kledingcombinaties op papier, en ja hier horen ook schoenen en sieraden bij (en eventueel ook jassen en sjaals!). Daarna teken je deze combinaties in een leeg notitieboekje en schrijf je de items erbij (en de merken). Niet zo’n goede tekenaar? Pak dan gewoon de Glamour of Vogue erbij en ga creatief aan de slag. Je zult er snel achter komen wat je eigenlijk vaak draagt en waar je totaal niets op hebt. Handig om eens een keer gericht te winkelen en je missende items te vinden.

Een eigen Lookbook is echt het proberen waard! Geen idee wat je aan moet? Pak even je Lookbook erbij, en je bent er zo uit! Voor de echte creatievelingen onder  ons: Je kunt ook meerdere Lookbook maken voor de verschillende seizoenen of een voor workwear en een voor party wear. Het is helemaal aan jou!

Plaats een reactie