De leukste bikini’s voor deze zomer

Met de zomerdagen (en stranddagen!) in aantocht is het essentieel om een goede bikini te shoppen. Lifestyle Journal helpt je een handje met je zoektocht naar de leukste bikini’s voor deze zomer. Lees snel verder, bezoek de websites en shop

De Sylvie Collectie:

Hunkemoller heeft altijd fijne bikini’s die niet alleen goed zitten, maar ook erg mooi zijn. Vooral de Sylvie collectie voor deze zomer is extra mooi! Ga bijvoorbeeld voor deze mooie paarse maximizer bikinitop.

Swimwear van Victoria’s Secret:

Als je toch gaat investeren in een goede bikini, neem dan een kijkje op de Victoria’s Secret site! De verzendkosten zijn niet bepaald laag, maar je krijgt er wel een super mooie bikini voor terug! En wie wil er nou niet als een Victoria’s Secret Angel bijlopen op het strand.

H&M zomercollectie:

H&M doet het altijd goed met hun zomercollectie, maar de bikini’s zijn niet altijd even stevig (één golf en je bent je bikini kwijt stevig). De superkleine bikini’s slaan we dus over, maar H&M heeft ook prachtige en veel stevigere bikini’s voor deze zomer. Deze push-up is al favoriet!

Zara swimwear:

Ook Zara heeft prachtige swimwear. Kies bijvoorbeeld voor deze oranje triangel bikini. Naast leuke bikini’s heeft Zara ook hele mooie dunne handdoeken in leuke kleuren!

Designer swimwear:

Voor een mooie designer bikini kun je altijd terecht op Net-A-Porter. Deze bikini van Solid and Striped staat al op onze wishlist!

Lees, shop and have fun!

Plaats een reactie