De mooiste swimwear van 2016

Het lijkt misschien weer vroeg, maar de bikini’s hangen alweer volop in de winkel! Schaf er een op tijd aan en gebruik als workout motivatie of als voorbeeld voor de warmere dagen die al snel weer komen! Lees snel verder en browse door ons assortiment. Wie weet zie je iets dat je bevalt 😉

Swimwear Summer 2016

HM bikini

Zwart is misschien een safe choice, maar is altijd perfect voor een dagje naar het strand! Combineer met de juiste accessoires voor een fashionable look de hele zomer door.

Push-up bikinitop H&M

14,99 euro

Shop hier

 

 

 

 

 

Tory Burch

 

 

Badpakken kunnen net zo sexy and fashionable zijn als een bikini! Draag deze op een cruise of jacht of lekker op vakantie bij een luxe zwembad met een grote strooien hoed 😉

Two-tone swimsuit Tory Burch

230 euro

Shop bij Net-a-porter

 

 

 

 

 

 

Mochino

 

 

 

Pretty in Pink! Ga voor een gewaagde keus en shop deze fuchsia bikini van Moschino. Deze look trekt gegarandeerd de aandacht en valt ook nog eens mooi. Perfect match?

Moschino Swim bikinitop

79,95 euro

Shop bij Zalando

 

 

 

 

 

 

 

1201_LSTR_Swimwear_NL

 

 

Een mooie kleur blauw past al snel bij iedere skintone! Deze push-up bikinitop valt al snel goed en is toch even iets anders dan de standaard blauw. Perfect voor naar het strand met een gemakkelijke halternek.

Push-up bikinitop Marrakesh Fancy

34,99 euro

Shop bij Hunkemoller

Plaats een reactie