Happy Birthday! Lifestyle Journal bestaat 1 jaar!

Het is zover: Lifestyle Journal bestaat vandaag officieel 1 jaar! Voor 1 jaar lang hebben wij jullie iedere dag mogen inspireren met onze lifestyle posts. Veel berichten werden goed ontvangen en kwamen terug als vaste rubriek  Lees snel verder en ga mee down memory lane als wij je een kijkje geven langs onze vaste rubrieken.

Happy Birthday!

Monday smoothie: Iedere maandag van 2015 hebben we onze beste smoothie recepten met jullie gedeeld! Eén van mijn favoriete rubrieken waar veel aandacht en tijd in wordt gestoken om jullie het beste voor te zetten. Inmiddels overgegaan in de Ontbijt Special van dit jaar, waar we onze lekkerste ontbijt ideeën met jullie delen!

Tips: Bij Lifestyle inspiratie horen natuurlijk ook onze beste tips! We kunnen er geen genoeg van krijgen en delen maar al te graag onze beste tips met onze lezers. Ook deze rubriek is inmiddels overgegaan in de 101 series, maar is af en toe toch nog te lezen op de site.

Recepten: Op Lifestyle Journal delen we graag onze eigen recepten die variëren van gezond tot gewoon lekker. Hoe je ook eet, bij ons kun je terecht! Zo specialiseer ik me in de healthy recepten en Karlijn in de cheatday recipes… Iedere vrijdag en af en toe door de weeks vind je onze nieuwste recepten.

Challenge: We dagen onze lezers van tijd tot tijd ook graag uit met een interessante challenge! Voor een week of een maand doen we met jullie mee en delen we de resultaten op de site!

How-to: Geen tijd om alle ins en outs van iets te leren? Of geen idee hoe je iets het beste kunt doen? No worries, wij helpen je graag op weg met onze How-to berichten!

Dit zijn een paar van onze vaste rubrieken op Lifestyle Journal. Neem een kijkje tussen onze eerdere berichten en ontdek jouw favoriete rubriek!

Plaats een reactie