De zeven beste Ontbijt Specials van 2016

 

Ontbijt zien wij meestal als de belangrijkste maaltijd van de dag. Daarom proberen we ’s ochtend vaak iets nieuws, investeren we veel tijd in ons ontbijtje en wisselen we onze klassiekers graag af voor iets aparts. Daarom vandaag een throwback berichtje voor alle ontbijt liefhebbers! Lees snel verder voor de drie beste Ontbijt Specials van 2016. Enjoy!

De zeven beste Ontbijt Specials:

 

1. Choco Strawberry Dream (2-in-1)

Deze smoothie kun je op twee manieren eten! Probeer als lekkere post- of pre-workout smoothie of als perfecte breakfast/smoothie bowl. Welke je ook kiest deze Choco Strawberry Dream is op beide manieren even verrukkelijk. Enjoy!

Klik hier voor het volledige recept

2. Chocolate Mousse Smoothie

Deze smoothie is zo zacht en verrukkelijk dat je hem nauwelijks kunt wegzetten! Op een koude ochtend kunnen we wel iets extra’s gebruiken, daarom delen we vandaag de Chocolate Mousse Smoothie! Lees snel verder en probeer deze heerlijke met chocolade gevulde smoothie eens zelf… Enjoy!

Klik hier voor het volledige recept

3. Papaya Boat

Een heerlijk zomers ontbijt receptje… In de Ontbijt Special van vandaag maken we een delicious & sweet Papaya Boat! Ideaal om op een zomers ochtend buiten op te peuzelen. Enjoy!

Klik hier voor het volledige recept

4. Cold Chocolate Smoothie

Soms ben ik bang om mijn eigen smoothies te proeven. Er zitten namelijk een paar recepten tussen die compleet anders gaan dan je verwacht… Maar gelukkig zijn er ook recepten die je verwachtingen overtreffen. Zo ook het recept voor deze Cold Chocolate Smoothie! Deze smoothie is echt verrukkelijk en nu al een persoonlijke favoriet. Lees snel verder en probeer dit recept eens zelf!

Klik hier voor het volledige recept

5. Lemon Oatmeal Cookies

Deze Lemon Oatmeal Cookies zijn heerlijk zacht en zijn lekker fris door de citroen! Een echte aanrader, lekker gemaakt met chocolade en perfect als healthy snack. Lees snel verder voor het recept en maak ze eens voor jezelf. Enjoy!

Klik hier voor het volledige recept

6. Boekweitpannenkoeken

In het weekend bakken wij graag pannenkoeken bedekt met allerlei lekkernijen! Ook proberen we graag nieuwe dingen, zodat we vervangers of nieuwe variaties vinden voor de klassiekers. Daarom vandaag voor onze ontbijt special: Boekweitpannenkoeken! Enjoy…

Klik hier voor het volledige recept

7. Chocolademuesli met Kersen

Soms begin je de dag het liefst met chocolade en met dit ontbijtje kan dat gewoon! Vandaag delen we voor onze Ontbijt Special namelijk een ontbijtje uit het kookboek ‘My New Roots’ van Sarah Britton. Lees snel verder en probeer eens deze heerlijke Chocolademuesli met Kersen. Enjoy!

Klik hier voor het volledige recept

Probeer eens één van deze favoriete Ontbijt Specials voor een perfect ontbijtje. Enjoy!

Plaats een reactie