Easy Raw Snackballen

Snackballen zijn er tegenwoordig in alle vormen en maten en ze zijn heel eenvoudig te maken. Daarom delen wij bij Lifestyle Journal vandaag ons recept voor Easy Raw Snackballen. Zo gemaakt en eenvoudig om mee te nemen. Enjoy!

Benodigdheden (voor 10 tot 12 snackballen):

  • Handje havermout of muesli
  • Drie à vier eetlepels ahornsiroop
  • 200 gram aan noten en gedroogd fruit (wij gebruiken graag een mix van rozijnen, cranberries, cashewnoten, amandelen, moerbeibessen en Inca bessen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor studentenhaver)
  • Paar verse dadels (ongeveer drie stuks in kleine stukken gesneden)
  • Een handje extra cranberries
  • Een handje cacao nibs
  • Een beetje kaneel (ongeveer een theelepel)

Zo maak je ze:

– Doe de 200 gram aan noten en gedroogd fruit in de keukenmachine en maal in kleine stukjes.

– Voeg in een grote kom samen met de dadels, cranberries, kaneel, havermout, cacao nibs en ahornsiroop.

– Meng de ingrediënten goed samen, kneed in middelgrote ballen en plaats op een bord.

That’s it! Bewaar de snackballen in de koelkast en neem lekker mee als snack. Eet smakelijk!

Tip:

  • Ook heel lekker met een laagje pure chocola
  • Toch liever raw snackrepen met een kokoslaagje? Maak dan deze repen van Gery’s recipes. Zo gemaakt en ook heel handig om mee te nemen!

Plaats een reactie