Food Diaries: Mijn Eetroutine

Altijd benieuwd wat andere mensen nou eigenlijk eten & drinken op een dag? Kijk dan snel mee! Vandaag deel ik namelijk een kijkje in mijn eetroutine van afgelopen woensdag. Ik probeerde nieuwe recepten uit van Julianne Hough en at extra veel groenten op deze actieve/drukke dag. Kijk je mee?

eetroutine

Ik probeer iedere dag anders te eten en wissel graag mijn groenten en snacks af. Vandaag was een speciaal dagje, dus at ik extra veel lekkere verse verschillende groenten!

Pre-workout juice

Ik begon deze dag met een pre-workout drankje van Julianne Hough & Brooks Laich (klik hier voor het recept). Dit drankje is ideaal voor een goede start en is zo gemaakt met wat verse wortels, gember, groene appel, citroen en selderij. Geen juicer in huis? De blender werkt ook: doe er een beetje water bij, blend en doe het vervolgens door een vergietje. Na deze sap voelde ik mij zeer goed en had ik genoeg energie om mijn workout te beginnen!

green apples

After-workout breakfast

Na mijn high intensity workout van Body By Simone (lees hier zondag meer over!) en een snelle douche, was ik toe aan een lekker ontbijtje! Ik besloot om gestoomde eieren van Julianne Hough’s mom eens te proberen. Klik hier voor het recept. Ik ben geen fan van eieren in de ochtend, maar deze waren heerlijk! Ik at mijn eieren met een klein beetje zeezout, peper, wat schijfjes sinaasappel, een paar spinazie bladeren en wat Cherry tomaatjes. Daarnaast genoot ik nog van wat heerlijk koud mineraalwater met een paar sinaasappelschijfjes.

Eetroutine

 

*Diner

Aangezien ik home alone was, werd het tijd om weer eens iets nieuws uit te proberen! En ik wist precies wat ik wilde maken: een frisse spring salad & stuffed peppers. Beide recepten zijn van Julianne Hough en ze zijn delicious! Aan de salade voegde ik nog wat limoen en cashews toe en voor de paprika volgde ik Julianne’s recipe (ik had de oven op 175 graden staan). De perfecte maaltijd voor tijdens de kwartfinale(!) van Wimbledon. Klik hier voor het recept van de Spring Salad With Strawberry & Avocado en hier voor het recept van Jules’ Stuffed and Roasted Peppers!

* Ik eet ‘s middags altijd warm (diner) en ’s avonds een lichte lunch, zoals een broodje of een smoothie.

Eetroutine

Eetroutine Eetroutine

After Diner Snack

Een paar uurtjes na diner al weer zin in iets zoets? Ik genoot van deze homemade Tin Mint Smoothie Ice Cream (how-to binnenkort online!). Het recept van deze smoothie kun je hier vinden. Dit groene ijsje (yep, er zitten groenten in) met pure chocolade was een heerlijke verfrissende after diner snack op de zonnige woensdag.

eetroutine

 

Midday Snack Break

’s Middags neem ik vaak even een break en pak ik een stuk fruit of een snackreep met mij mee. Groene appels met een beetje amandel pasta zijn favoriet, maar aangezien ik vanmorgen al groene appel had, koos ik voor een lekkere snackreep. Mijn reep was van Rude Health. De smaak was biet! ‘The Beetroot’ van Rude Health is een lekkere hartige snackreep zonder refined sugars, glutenvrij en zuivelvrij. A vegetable powerhouse in your pocket with a great taste 😉

Ook snackte ik later in de middag nog aan een paar cashewnootjes over van diner.

Eetroutine

 

 

* Lunch

Healthy pancakes? yes, please! Als het om gezonde pannekoekjes gaat, probeer ik graag alle recepten uit. En geloof mij, dit recept is zeer geslaagd! Misschien zelfs perfect 😉 Ik volgde het recept van Julianne Hough voor deze heerlijk havermout pannekoekjes en voegde zelf nog wat amandelmelk toe voor lekkere luchtige pannekoekjes. Ook ideaal voor ontbijt. Een echte aanrader! Klik hier voor het recept en maak ze eens zelf. Enjoy!

Eetroutine

 

Neem eens een kijkje op juliannehough.com voor nog meer heerlijk, healthy recipes!

Plaats een reactie