Monthly Favorites juni 2016 – Karlijn

Een paar dagen geleden kon je al de favorieten van Sarah lezen. Nu is het mijn beurt om mijn bevindingen van de afgelopen maand met je te delen. Kijk je mee naar mijn favorieten van juni?

FullSizeRender[11]

Favorite make-up brush – Real Techniques powder brush
“Een make-up kwast? Lekker belangrijk”, zou je misschien kunnen denken. Ik geef je geen ongelijk, maar als je eenmaal houdt van make-uppen dan vind je het opeens wél belangrijk. Ik hoorde ooit een visagist zeggen dat je moet investeren in goede kwasten. Dus dat deed ik laatst maar. Ik verving mijn oude poederkwast door een nieuw exemplaar van Real Techniques. Wat een fijne zeg! Lekker zacht en groot in gebruik. En dat voor de redelijke prijs van €13,50 voor de kwaliteit die er voor terug krijgt.

635852948635579517-1119709349_friends

Favorite TV serie – Friends
Tusen de laatste loodjes voor mijn studie door vermaakte ik met een golden oldie: Friends! Och, wat heerlijk om zo nu en dan een aflevering te kijken. Het is en blijft een serie die je keer op keer kan kijken, zonder dat het verveelt en je niet meer om de grappen kan lachen. Ik hoop echt dat het heel snel op Netflix online komt.

IMG_3493

Favorite nail polish – Sally Hansen Miracle Gel
Nu het zomer is (ook al is het met dit weer soms niet helemaal te merken…), heb ik mijn bordeauxrode en donkerroze nagellak weer ingeruild voor wat vrolijke en frisse exemplaren. Zoals deze, van Sally Hansen Miracle Gel. Momenteel pronkt de kleur Malibu Peach op mijn nagels. De perfecte kleur voor de zomer!

IMG_2085

Favorite bag – &Other Stories Bowling bag
Mijn oude tas was versleten en zelfs de rits ging niet meer dicht. Het was dus nodig tijd voor een nieuwe. Maar dat ging niet heel gemakkelijk. Elke nieuwe tas die ik bekeek vond ik te klein, te groot, te lelijk, te onhandig of te duur. Totdat ik de webshop van &Other Stories bekeek. Daar zag ik deze bowling bag die bovendien flink afgeprijsd was. Hij heeft het perfecte formaat en is van echt leer. Ik ben fan! 

FullSizeRender

Favorite cookbook- New York, recepten uit de Big Apple
Van een lieve vriendin kreeg ik afgelopen maand dit super leuke kookboek cadeau. Ik wilde ‘m al een tijdje hebben, maar dat wist zij nog niet. Hoe toevallig dus dat ik dit kookboek kreeg! Het is een dikke pil gevuld met recepten die typisch “New Yorks” zijn. Ik kan niet wachten om er wat uit te proberen! Benieuwd naar het boek? Ik schreef er een tijdje geleden een review over.

FullSizeRender-7

Favorite hair product – Andrélon kokos boost verzorgende spray
Aan het eind van de maand kocht ik dit nieuwe goedje van Andrélon: een verzorgende spray van kokos voor fijn haar. Klonk goed, dacht ik. En dat is ‘ie ook! Ten eerste ruikt ‘ie echt goddelijk en ten tweede verzorgd hij mijn haar goed. Er staat dat de spray ook volume geeft, maar daar ben ik het (nog) niet mee eens. Maar zo lang het mijn lokken zacht houdt en een lekkere geur geeft, ben ik helemaal tevreden!

IMG_2332

Favorite feeling – afgestudeerd zijn
Tot slot eentje die absoluut niet in mijn Monthly Favorites kon ontbreken. Juni was namelijk de maand dat ik afstudeerde! Omdat je best trots op zo’n prestatie mag zijn, verdient ‘ie zeker een plekje in deze rubriek. Cheers!

Tot volgende maand!

Plaats een reactie