Mango Spinazie Smoothie

Vrees niet, deze smoothie is niet zo groen als het lijkt! Een klein beetje spinazie is al genoeg om je smoothie te transformeren in een gezonde groene kleur. Toch heeft deze smoothie een heerlijke fruitsmaak. En dat komt vooral door de combinatie met mango!

Mango Spinazie SmoothieBenodigdheden:

  • Halve grote mango (of een gewoon een volledige kleine mango). Voor deze smoothie kun je zelf beslissen hoeveel mango je precies wilt toevoegen! Probeer het eerst uit met een halve mango. Dan kun je altijd nog meer toevoegen.
  • Een handjevol spinazie. Vergeet niet de spinazie goed te wassen en de steeltjes eraf te halen voordat je het in de blender doet.
  • Eén banaan
  • Ongeveer 125 ml amandelmelk. Amandelmelk is erg lekker bij deze smoothie! En niet alleen bij deze smoothie. Amandelmelk, kokoswater en Griekse yoghurt zijn de drie ingrediënten waar een goede smoothie vaak mee begint. Zorg gewoon dat je altijd wel één van de drie in huis hebt!

Zo maak je het:

Snijd het fruit in stukken en voeg de rest van de ingrediënten toe aan de blender. Mix voor ongeveer 30 seconden, schenk in een hoog glas en geniet van een heerlijke groene smoothie!

Plaats een reactie