Thee van Marks & Spencer

Of je nu een theedrinker bent of niet, de nieuwe smaken van thee van Marks & Spencer  zijn heel apart, lekker en echt wel het proberen waard! Lees snel verder en ontdek de theesmaken waar je zolang op hebt gewacht. Enjoy!

Thee van Marks & Spencer

Lekker kleurrijk! Deze thee van Marks & Spencer ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook nog eens erg lekker. Kies je favoriete smaak uit en probeer eens iets nieuws!

 

1. Cranberry & Pomegranate infusionDSCN7465

Deze natuurlijke thee van M&S combineert de smaak van zure cranberries perfect met die van zoete granaatappel. Vooral onder de fruitliefhebbers doet deze smaak het goed! En als die prachtige dieprode kleur je nog niet overtuigt: de thee ruikt ook heel lekker en zoet. Een echte aanrader. Ook als je niet zo’n grote fan van thee bent. Enjoy!

Koop deze smaak als je…: gek bent op fruit en heerlijk geurende, kleurende en proevende thee.

 

 

 

 

 

DSCN7466 2. Rooibos, Vanilla & Cocoa Nibs infusion

Ja, je leest het goed. Deze thee heeft  daadwerkelijk cocoa nibs als één van de  ingrediënten! Lekker in heet water,  maar nog lekkerder in een glas amandelmelk!  Maak zo een soort van  fruitige, gezonde warme chocolademelk met deze  theezakjes.  Enjoy!

Koop deze smaak als je…: gek bent op cocoa, graag aparte smaken proeft of  liever  gewoon warme chocolademelk drinkt i.p.v. thee.

 

DSCN7467

 

 

 

3. Moroccan Mint infusion

Een traditionele Moroccan mix van o.a. groene thee, peppermunt en spearmunt blaadjes. Deze groene thee ruikt niet alleen erg lekker, maar proeft ook heerlijk. Enjoy!

Koop deze thee als je…: graag muntthee of groene thee drinkt en nu wel toe bent aan iets anders. Ook perfect voor mensen die wel van een scherpe smaak houden.

Plaats een reactie