4 webshops met de leukste hebbedingetjes

Ken je dat? Je struint door een winkel of webshop met allerlei leuke spullen waarvan je ongelooflijk hebberig wordt als je er alleen al naar kijkt. Alles schreeuwt HEBBEN! Wij hebben met het oog op de feestdagen de leukste webshops met echte “hebbedingetjes” voor je verzameld. Winkel ze!

Schermafbeelding 2015-11-22 om 20.13.48Brainy Days
Vooral de modemeisjes die ook nog eens van een mooi interieur houden kunnen vooral hun ei kwijt bij Brainy Days. Deze leuke webshops verkoopt prachtige sieraden en tassen, maar ook SUPER veel accessoires. Zowel voor jezelf als voor in het huis. Daarbij houden ze vooral een minimalistische, rustige en trendgevoelige stijl aan. Van iPhone covers tot sleutelhangers en van fotolijstjes tot posters: Brainy Days heeft het! Klik hier om naar de webshop te gaan. 

Schermafbeelding 2015-11-22 om 20.13.56

Buiten de Lijntjes
“Eigenwijs” design, zo beschrijft Buiten de Lijntjes zich en dat kunnen we aan de naam van deze webshop ook al merken. In de virtuele winkel vind je vooral creatieve en bijzondere spullen die je niet overal tegen komt. Vooral de liefhebbers van schrijfwaren en DIY kunnen hier hun hart ophalen. Buiten de Lijntjes verkoopt namelijk veel creatieve notitieboeken, kaartjes en knutselspullen. Klik hier om naar de webshop te gaan.

Schermafbeelding 2015-11-22 om 20.13.34

Jelanie Shop
Bij Jelanie Shop kan je heel goed terecht als je op zoek bent naar leuke woonaccessoires en -decoratie van bekende maar ook onbekende merken. Je komt hier de mooiste spullen tegen, variërend van goedkoop tot duur. Jelanie Shop is een buitenlandse webwinkel, maar levert wel wereldwijd. Klik hier om naar de webshop te gaan.  

Schermafbeelding 2015-11-22 om 20.14.20

Een Nieuw Avontuur
Een beetje feest, beetje interieur, beetje DIY en een beetje schrijfwaren: Een Nieuw Avontuur heeft van alles wat. Het is een super leuke webshop met diverse hebbedingetjes die bij veel in de smaak zullen vallen. Neem vooral een kijkje bij de postwaren: die zijn namelijk echt té leuk! Klik hier om naar de webshop te gaan.

Plaats een reactie