De leukste interieur webshops part II

Regelmatig struin ik rond op het internet op zoek naar mooie, online pareltjes. Lekker bladeren door pagina’s met decoratie, accessoires en andere prachtige hebbedingetjes. Mijn laatste online bevindingen wil ik jullie niet onthouden. Aanschouw ze hier!

Schermafbeelding 2016-01-23 om 20.54.06

VT Wonen
Ja, je weet wel! Van dat ene tijdschrift! Inmiddels hebben ze hun VT Wonen imperium flink uitgebreid met een TV-programma en dus ook met een eigen webshop. En het leukste eraan is? Het heeft dat typische VT Wonen stijltje. Stoer, industrieel en creatief. En ook handig: ze hebben werkelijk waar alles. Neem daarom ook eens een kijkje bij de non-interieur producten, zoals notitieboeken, tasjes en andere hebberij. Die zijn namelijk ook erg leuk!

Schermafbeelding 2016-01-23 om 17.47.12
Junique
Er moet natuurlijk ook wat aan de wand hangen! Kies voor een kekke poster van Junique. Deze webshop verkoopt posters, zowel met lijst als zonder, van particuliere kunstenaars. Zo kom je werkelijk waar alles tegen: tekeningen, fotografie of grafisch design. En het leuke is: zo heb je voor een prikkie (de posters zijn namelijk echt niet duur!) iets gaafs aan de muur.

Schermafbeelding 2016-01-23 om 17.22.23

Sissy Boy Homeland
Ik. ben. verliefd. op. Sissy Boy Homeland. Stuk voor stuk unieke spullen verkoopt deze van oorsprong kledingketen. Neem vooral eens een kijkje bij de leuke accessoires. En psssst, je moet écht een keer een Sissy Boy Homeland winkel (ja, ze hebben niet alleen een webshop!) binnenlopen. Geloof me: je wordt verliefd op al het moois dat ze verkopen.

Schermafbeelding 2016-01-23 om 17.54.54

Gewoonstijl
Schattig, uniek, een klein beetje Scandinavisch met een natuurlijk tintje: zo kan je de webshop Gewoonstijl het beste omschrijven. Het is eigenlijk een manusje van alles, dus voor elke hoek in de kamer kan je wel iets leuks vinden op deze webshop. Hartstikke handig dus!

Plaats een reactie