De mooiste Denim Jacks voor de Lente

Voor een goede tussenjas komen we al snel terecht bij de klassieke trenchcoats of de fashionable denim jacks. Vooral voor dit laatste item is het vaak een lange zoektocht naar het perfecte exemplaar. Ook op zoek naar dat perfecte jack om de hele lente/zomer door te dragen? Kijk dan maar met ons mee, want vandaag delen we allerlei musthave items (van oversized tot ripped). Happy Shopping!

Favoriete Denim Jacks:

 

Zara Denim Jack

Een mooi eenvoudig denim jack van Zara. Dit jack is licht getailleerd en heeft een ‘destroyed’ look. Perfect als je op zoek bent naar een fashionable kort jack. Shop hier voor €39,95

Bershka Oversized Denim Jack

Een mooie Oversized Denim Jack van Bershka. Geen scheuren of studs, gewoon een klassiek jack. Shop nu hier in de sale voor €5,99 in plaats van €27,99.

Forever 21 Oversized Patch Denim Jacket

Een oversized denim jack van Forever 21 met verschillende landscape en cityscape patches op de achterkant. Shop dit jack hier voor €34.

H&M Denim Jack

Een leuk jack van H&M van gewassen denim met metalen knopen. Shop dit mooie denim jack hier voor €24,99 (tijdelijke deal, normaal €34,99). Ook verkrijgbaar in lichtroze.

RI Lichtblauw Distressed Oversized Denim Jack

Een lichtblauw gewassen denim jack van River Island. Shop in de online shop van RI voor €60.

Zara Denim Jack met Metalen Accent

Het perfecte jack als je eens iets anders wilt dan het klassieke model. Shop dit denim jack bij Zara voor €69,95.

Pull & Bear Oversized Denim Jack met Scheuren

Een mooi oversized model met tekst op de achterkant van Pull & Bear. Het jack heeft verder scheuren en een knoopsluiting. Shop hier voor €49,99.

H&M Denim Jack met Borduursel

Dit mooie jack van H&M lijkt op het klassieke denim jack dat we kennen, maar heeft op de achterkant een leuke borduursel. Shop dit jack hier in de online shop voor €49,99.

Mango Oversized Spijkerjasje

Een mooi oversized spijkerjasje van Mango met knoopsluiting. Shop dit leuke jasje hier voor €49,99.

Plaats een reactie