6X Vrolijk Wakker Worden!

Vroeg opstaan eist soms zijn tol en voor de avondmensen onder ons is het vrij lastig meteen vrolijk en vol energie dat warme bedje uit te springen! Gelukkig zijn er manieren om vrolijk wakker te worden, zelfs als je geen ochtendmens bent. Happy mornings!

Vrolijk Wakker

Lees snel verder voor onze 6 beste tips om vrolijk wakker te worden. Perfect als ochtendritueeltjes 🙂

 

1. Morning Soundtrack

Alleen al een klein moment van vervelend alarmklok geluid kan je dag verpesten. Daarom is het een stuk beter je eigen soundtrack in te stellen 😉 Kies voor je favoriete nummer waardoor je meteen een happy gevoel krijgt als je die eerste noten hoort!

 

2. Breakfast in Bed

Je ontbijtje de avond van tevoren bedenken, geeft je iets om naar uit te kijken en bespaart je tijd. Plan een heerlijk ontbijtje waardoor je het liefst meteen uit je bedje komt en trakteer je zelf eens op een ontbijtje in bed…

 

3. Favorite Things

Spendeer die eerste minuutjes in de ochtend aan één van je meest favoriete activiteiten om rustig te ontwaken. Een kort YouTube filmpje, je favoriete Instagram accounts of een hoofdstuk van je favoriete boek.

 

4. Beauty Sleep

Een beauty sleep is niet alleen goed voor een mooie huid, maar ook voor een goed humeur! Zorg dat je genoeg slaap krijgt, zodat je minder prikkelbaar bent en goed je dag kunt beginnen. Bovendien kun je zo veel langer mee en blijft je happy mood misschien wel de hele dag 😉

 

5. Morning Yoga

Zen en relaxed wakker worden… Plan een heerlijke yoga-sessie in voor de volgende ochtend. Dit hoeft niet meteen een uur te duren natuurlijk, maar kan variëren tussen de vijf en 30 minuutjes. Probeer eens yoga in bed/ wake-up yoga (yes, dit is mogelijk!) om rustig wakker te worden of een yoga-sessie na je ontbijtje voor hernieuwde energie.

 

6. Hydrate

Word je soms wakker met het idee dat je nog meer moe bent dan de vorige avond? Dit kan maar al te goed te maken hebben met water! Hetzelfde gevoel kan namelijk flink verminderen als je wat water neemt. Uitgedroogd wakker worden is dus zeker iets wat gebeurd en waardoor je morgen niet zo ‘happy’ is.

Plaats een reactie