Karlijns Photo Diary – week #15

Het is tijd voor weer een nieuwe Photo Diary! De afgelopen week was ik druk bezig met school, werd ik eerste bij een opdracht en had, zoals altijd, weer heerlijke culinaire uitspattingen. Kijk maar mee naar mijn foto-dagboekje van deze week!

IMG_0921

Ik begon de week bij de Rituals! Als ik de hele dag thuis aan school en andere opdrachten zit te werken, moet ik er wel echt even uit anders word ik gek haha. Ik ging dus even snel naar de stad en kocht iets wat alles te maken heeft met een nieuwe limited edition lijn van Rituals. Volgende week lees je hier meer over!

FullSizeRender

Vlak voor dat ik naar bootcamp ging, knuffelde ik deze leukerd die even kwam buurten. #kattenvrouwtje

FullSizeRender[1]

Typ, typ, typ, typ… zo kan je eigenlijk de laatste tijd mijn dagen heel gemakkelijk samenvatten. Voor mijn onderzoek, afstudeerproductie en andere opdrachten doe ik eigenlijk niets anders meer dan achter mijn computer werken.

FullSizeRender[2]

Op naar de Appie voor boodschappen! Ik kocht de nieuwe ELLE, want er staat een interview met Beyoncé in. Die moest ik natuuuuuurlijk kopen.

FullSizeRender[3]

Tijd om te koken! Ik maakte zoete aardappel uit de oven, magere hamburgertjes en broccoli. Niets bijzonders, maar wel een goede bodem voor weer een nieuw bootcamp lesje.

IMG_0971

Ik bereidde mijn presentatie voor want ik moest aan het einde van de week de resultaten van mijn onderzoek presenteren. Spannend!

IMG_0970

Op naar Zwolle!

FullSizeRender[4]

Op de terugweg ging ik niet met lege handen naar huis. Volgens de docenten had ik de beste presentie en werd ik dus eerste. Super leuk! Als prijs kreeg ik dit boek, geschreven door de directeur van onze opleiding die ook bij de presentaties aanwezig was.

IMG_0975

’s Avonds sprak ik met vriendinnen af. Op tafel lagen deze mini “negerzoenen”. De nostalgie! Te lang niet gehad. Overigens wel raar dat ze nu mini marshmallows (?!) worden genoemd.

FullSizeRender[5]

Zaterdag stond ik vroeg op om eerst om 9 uur te bootcampen en om daarna te klussen in het nieuwe huisje van een vriendin.

IMG_1001

En het is alweer zondag! Ik dronk en at gezellig wat in de stad met m’n zus.

Tot volgende week!

 

 

Plaats een reactie