Karlijn Photo Diary – week #19

Hello sunday, hello new Photo Diary! Afgelopen week was ik vooral met mijn afstudeerproject voor mijn studie bezig, maar gelukkig had ik zo nu en dan ook iets ander te doen. Kijk mee naar wat ik afgelopen week zoal heb gedaan.

FullSizeRender[1]

Eerst terug naar vorige week maandag, tweede Pinksterdag om precies te zijn. Heel gek: vorige week zat ik lekker in korte jurkjes en broekjes, nu haalde ik weer de dikke panty’s en lange laarzen van stal (nadat ik eerst ’s ochtends een bootcamp-lesje in de regen volgde).

FullSizeRender

In de auto op weg naar familie!

FullSizeRender[2]

En als de temperaturen toch al herfstig zijn, kunnen we net zo goed gezellig kaasfonduen met Pinksteren.

FullSizeRender[12]

Dinsdag keek ik de allerlaaste House of Cards aflevering van het vierde seizoen. Hij was zo ongelooflijk GOED! Ik kan nou al niet wachten tot volgend jaar.

IMG_1677

Ik maakte afgelopen week een van mijn favoriete pastagerechten: spinaziepasta met pesto en tomaat. Super simpel om te maken en erg lekker! Het recept is overigens op 24th Kitchen te vinden.

FullSizeRender[11]

Mijn woensdag: typen, typen en typen. En oh ja, veel aan de telefoon hangen voor interviews. ’s Avonds sprong ik even uit de werkmodus en ging naar mijn bootcamp-les.

IMG_1689

Pizza time!

IMG_1741

Vrijdagochtend staat gelijk aan sporten. En ook aan sportschoenen schoonmaken, aangezien ik lekker door het zand en in het gras heb geploeterd.

FullSizeRender[6]

Pakketje!

FullSizeRender[7]

En dit zat er in: nieuwe foundation en concealer van MAC en een nieuwe tube van mijn favoriete gezichtscrème. Het is weer zo’n tijd dat werkelijk alles tegelijkertijd op is. Nu kan ik weer een poos vooruit.

FullSizeRender[3]

Tijdens het boodschappen doen, kom ik dit tegen: maaltijdshakes. Ik hoorde tijdens het sporten dat dit wellicht een goede aanvulling is aan het ontbijt als je vlak daarna gaat sporten. Aangezien ik niet zo’n grote ontbijteter ben, maar wel genoeg energie voor het sporten binnen moet krijgen, waag ik het een poging. Ben heel benieuwd of het lekker smaakt…

FullSizeRender[5]

Spoedgeval! Mijn lieftallige zus (ja jij!) is zo slim geweest om een kaars aan te laten terwijl ze weg was. Gelukkig heb je dan nog familie om ‘m voor je uit te blazen.

FullSizeRender[8]

Zaterdagavond ging ik met vriendinnen naar een foodfestival. Lekker én gezellig!

FullSizeRender[10]

Op deze regenachtige zondag was ik vooral de hele dag bezig met voorbereiden, interviewen en uitschrijven. “Spannende” dingen voor de zondagmiddag.

Tot volgende week!

Plaats een reactie