Karlijns Photo Diary – week #14

Een nieuwe week, een nieuw Photo Diary! Vorige week niet heel veel anders dan alle andere weken. Welkom in het leven van een afstuderende student! Ik was vooral veel thuis bezig, moest naar Zwolle en had hier en daar wat afspraken. Kijk maar mee!

FullSizeRender

Terug naar vorige week maandag! Mijn ochtend begon bij de kapper waar ik een paar uurtjes zat om mijn uitgroei bij te werken. Die dingen moeten ook gebeuren, hè.

IMG_0802

Later op de dag had ik een interview waarbij we na afloop een XXL tosti deelden. En man, die XXL tosti was ook echt XXL. Wat een gigantisch ding! Zo legde ik alvast een bodempje voor bootcamp later die avond.

FullSizeRender[1]

De volgende dag, dinsdag, ging ik naar Zwolle voor college en een tweede interview. Op de terugweg kocht ik dit gezonde groente- en fruitshotje van de Appie. Nou, niet te doen, joh! Ik vond het echt zo smerig.

FullSizeRender[2]

 

Samen met een klasgenootje gingen we later die dag in de bieb met school bezig.

FullSizeRender[3]

De volgende dag met moeders aan de muntthee nadat ik terug kwam van een korte meeting op school en nadat we gestemd hadden voor het referendum.

IMG_0883

Ik ging daarna nog snel even langs bij Perry Sport om dit leuke ding te halen: een “professioneel” springtouw, ook wel speedrope genoemd. Handig voor bij en naast het bootcampen. Ik heb inmiddels een nieuwe hobby te pakken, denk ik. Ik loop sindsdien elke dag als een gek te springen in de tuin haha.

IMG_0865

We hadden nog een paar zoete aardappels liggen en hadden ook geitenkaas en pijnboompitten in huis. Daarmee flanste ik deze lekkere lunch in elkaar. Geslaagd, al zeg ik het zelf!

FullSizeRender[4]

Tussen de opdrachten voor school door keek ik De Hokjesman (fantastische serie) terug. De eerste aflevering ging namelijk over de echte Drent, dus die kon ik natuurlijk niet missen.

IMG_0852

De volgende dag kreeg ik opeens enorm zin om mijn kledingkast grondig op te ruimen (hallo voorjaarsschoonmaak!) en dit is het resultaat geworden. Weer helemaal netjes!

FullSizeRender[8]

De rest van de dag was ik druk bezig met Excel voor een grote opdracht voor school. Sjonge, Excel kan soms echt knap lastig zijn. Lange leve uitleg-filmpjes op YouTube! (aanrader trouwens als je Excel niet snapt).

FullSizeRender[5]

Guilty pleasure: ’s avonds haalden we na het eten een mcflurry met M&M’s op.

IMG_0905

En we zijn aangekomen bij zaterdagavond! Overdag was ik aan het sporten en was ik, heel verrassend, met school bezig. ’s Avonds ging ik wat met vriendinnen doen, maar we hadden alle drie nergens zin in. Dat resulteerde in een gezellig avondje met z’n drieën op de bank met de Wii afstandsbediening in de hand. Tijd voor ouderwets Mario Kart!

IMG_0909

Vandaag was echt een typische zondag: lekker rustig en chill. Ik zette deze mooie bos tulpen op de foto. Zijn ze niet mooi?!

Tot volgende week!

Plaats een reactie