Karlijns Photo Diary – week #21

Dat was me een weekje wel: de afgelopen dagen had ik het heel druk met mijn afstudeerproductie omdat de deadline daarvan naderde. Gelukkig was het er niet bij ingeschoten om zo nu en dan een fotootje voor mijn wekelijkse Photo Diary te maken. Kijk mee naar wat ik de afgelopen week heb gedaan.

FullSizeRender

Maak je borst maar nat: veel food foto’s dit keer! Want wie hard werkt, moet goed eten toch? (knipoog). Zo at ik maandag de overgebleven pasta van de Italiaan. Heerlijk, die kliekjes als lunch!

FullSizeRender[1]

Hallo buitenkantoor! Het is altijd zo stom dat je binnen achter je laptopje moet zitten terwijl het buiten zulk lekker weer is. Dan maar buiten met de laptop in de schaduw zitten werken. Dat lukte prima!

FullSizeRender[2]

Totdat deze donkere wolken steeds dichterbij kwamen…

FullSizeRender[3]

… en het opeens keihard begon te regenen en te onweren. Dat werd geen bootcamp-lesje die avond.

FullSizeRender[5]

Dinsdag = mijn beurt om te koken. En het werden pannenkoeken! Lekkerrrrrr.

FullSizeRender[4]

De volgende dag ging ik als pauze even snel naar de stad. En waar kom ik mee thuis? Ehhhh, ik heb wel heel op tijd vakantie-inkopen gedaan. Ach, dan heb ik het maar vast in huis.

IMG_1905

De rest van de dag zag er zo uit: veel monteren en vervolgens een lesje bootcamp.

FullSizeRender[7]

Donderdag de kwartfinale van Kiki Bertens op de tv kijken! Oh, wat was het spannend en wat ongelooflijk dat ze zo ver is gekomen. Mijn handen beginnen te jeuken als ik dit zo zie. Snel maar weer een potje tennissen!

FullSizeRender[8]

Vrijdagochtend kwam ik na een bootcamp-lesje in de hitte weer op adem met een bak yoghurt en aardbeien. Jum!

FullSizeRender[9]

Ik zei toch dat er veel eetfoto’s zouden zijn? Oeps, het lijkt wel alsof ik alleen maar foto’s van mijn maaltijden heb gemaakt en dat ik al het andere ben vergeten. Ach ja, door alle deadlines en opdrachten schoot het er simpelweg bij in. Maar terug naar de foto: ik at deze stoommaaltijd, pasta pesto met spinazie en courgette, van de Appie. Verrassend lekker!

FullSizeRender-5

Tussen het werken door ging ik even snel naar de Bruna om het nieuwe boek van Anna Nooshin te halen. Vers van de pers, want het exemplaar lag nog maar nét in de winkel. Ik heb haar eerste boek ook gelezen, dus ik ben heel benieuwd hoe deze bevalt. Binnenkort kan je een recensie verwachten!

FullSizeRender[10]

De complete zaterdag was ik non-stop bezig met de laatste loodjes voor mijn afstudeerproductie. En even voor twaalven leverde ik het ein-de-lijk in. Reden voor een klein feestje met een glaasje prosecco!

IMG_1953

Vandaag, zondag, zag er zo uit: lekker lang luieren in de tuin met dit heerlijke weer. Dat had ik wel verdiend na het behalen van de deadline, dacht ik zo.

FullSizeRender[11]

En een ijsje kon natuurlijk niet ontbreken (en een onscherpe foto blijkbaar ook niet).

Tot volgende week! 

Plaats een reactie