Karlijns Photo Diary – week #24

De jaarlijkse TT in Assen, warme zomerdagen en online geshop: kijk maar mee naar wat ik afgelopen week deed in het vierentwintigste Photo Diary!

FullSizeRender

Het lekkerste aan zonnig en warm weer? Buiten lezen! Als het zomer is lees ik opeens veel meer boeken in tegenstelling tot de andere seizoenen.

FullSizeRender[2]

Een ander voordeel? Blote benen weer! Heerlijk dat die jurkjes en shirtjes weer de kast uit kunnen. Nu nog even die melkflessen kleuren en ik ben helemaal summer proof.

FullSizeRender[1]

Ik maakte afgelopen week het meest simpele en snelste (maar lekker) avondeten ooit: wraps met gegrilde paprika en courgette, geitenkaas, pesto, rucola en walnoten. Vorig jaar kwam het recept ervan online. Ik zal zeggen: probeer het uit! Ook lekker als lunch overigens.

FullSizeRender[7]

En als toetje: een Magnum! Altijd met nootjes. Altijd.

FullSizeRender[3]

Kopje “slaapthee” voor het slapen gaan. Tja, of ik er nou echt in geloof, is nog een beetje de vraag. Maar deze variant was wel heel erg lekker! Dus werkzaam of niet, smakelijk is ‘ie wel!

FullSizeRender[9]

Ik kocht een pot kokosolie voor een nieuw experimentje. Ik gebruik namelijk geen make-up remover meer, maar ik neem een beetje kokosolie om mijn make-up eraf te halen. En verdorie: het werkt ook écht super goed. Goede tip dus als je remover op is, maar je wel kokosolie in huis hebt. Multifunctioneel, dat kokosolie.

FullSizeRender[10]

Ik was in de Hema en ik spotte dit leuke leren FAB x HEMA tasje in de sale voor vijf euro. Die ging mee naar huis! Perfect om wat make-up en ander kleins in te bewaren.

FullSizeRender[3]

Vrijdagochtend maakte ik me weer klaar voor het tweede lesje bootcamp van de week.

FullSizeRender[6]

Vrijdag = TT nacht! Als echte Assenaar moest ik natuurlijk wel naar het TT festival.

FullSizeRender[4]

En of het een geslaagde nacht was? JA! Die zaterdag lag ik gevloerd in bed.

FullSizeRender[5]

Maar ik kwam er ’s avonds even uit voor nog een kort TT avondje.

FullSizeRender[8]

De volgende dag daarop, deze zondag, deed ik dan ook niets anders dan een beetje chillen, schrijven en… online shoppen. Heerlijk.

Tot volgende week!

Plaats een reactie