Karlijns Photo Diary – week #25

Afgelopen week was er eentje voor in de geschiedenisboeken: ik hoorde namelijk dat ik ben afgestudeerd! Genoeg reden voor een feestje (en champagne) dus. Kijk maar mee naar dit bijzondere Photo Diary van de afgelopen week!

FullSizeRender

Maar eerst terug naar maandag. Een regenachtige maandag (serieus, houdt het nou nooit op?!) om precies te zijn. Ik ging met twee vriendinnen lunchen voordat ik ze voor een lange tijd niet meer zie.

FullSizeRender[1]

In de stad scoorde ik bij de Hema ook nog deze leuke en handige micellar water-mini’s. Ik heb er maar meteen vier mee naar huis genomen. Want tja, wat kan ik zeggen? Ik houd gewoon van mini’s!

FullSizeRender[2]

Stilte voor de storm. Of eigenlijk: na de storm. Had net een lesje bootcamp achter de rug!

FullSizeRender[4]

Een guilty pleasure als toetje: vanille-ijs met hagelslag. O zo simpel, maar o zo lekker.

FullSizeRender[3]

Tussen het schrijven door: vlogs kijken! Ik vind het kanaal (en de blog) van De Huismuts super leuk. Neem dus een zeker een kijkje op haar kanaal en op haar website. Leuke content gegarandeerd!

FullSizeRender[5]

En over YouTube gesproken: Ik HOUD van Buzzfeed. De “testfilmpjes”, waarin ze (sociale) experimentjes en andere testjes uitvoeren, van hen zijn echt heel leuk. Lekker kort en super grappig. Heerlijk!

FullSizeRender[6]

Woensdag in de trein op weg naar Groningen…

FullSizeRender[7]

Ik had namelijk voor Noord Design Award een interview met een kunstenaar in het Groninger Museum. Interessant!

FullSizeRender[8]

Een tennisbal op je benen? Ja, je ziet het goed. Na het interview ging ik door naar bootcamp, waar ik een spierknoopje opliep. “Lekker” het eruit masseren met een tennisbal dus.

IMG_2332

Terwijl ik de allerlaatste verslagen inleverde en ik op nog een cijfer wachtte, kreeg ik vrijdag eindelijk het verlossende nieuws: ik ben AFGESTUDEERD!

FullSizeRender[10]

En dat vierde ik met een stuk taart, samen met een vriendin. Het was trouwens een karamel-zeezout taart met een bodem van oreo’s. Hij was goddelijk!

FullSizeRender[9]

Aanrader trouwens: we aten bij Holtbar, een super leuk concept store in Groningen met lekkere koffie/thee en taartjes én veel interieurspulletjes en andere accessoires. Ik werd er zo hebberig van!

FullSizeRender[11]

Ik kocht er jammer genoeg niets, maar ik kocht ergens anders wél een nieuwe make-upkwast die trouwens heel fijn is.

IMG_2320

Vrijdag kwam er ook ander leuk nieuws: Gilmore Girls staat op Netflix! Jaaaaa, hier had ik zo lang op gewacht. Ik zit nu, as we speak, gekluisterd aan de buis er naar te kijken. Hallo marathon!

FullSizeRender[12]

Dit weekend ging ik vervolgens gezellig met m’n zus uiteten om mijn afstuderen te vieren. Bedankt voor het leuke en lekkere etentje, zussie!

Tot volgende week! 

Plaats een reactie