De leukste interieur webshops III

In ons blogbestaan hebben we al een aantal keer geschreven over leuke interieur webshops. Ook zetten we weer eens paar in de schijnwerpers! Van design tot creatief en van super schattig tot Scandinavisch: kijk mee naar leuke pareltjes die we weer op het internet zijn tegen gekomen!

Schermafbeelding 2016-07-02 om 22.19.38

Nordic Blends
Liefhebbers van de Scandinavische stijl opgelet! Als je van de minimalistische en strakke stijl houdt, kan je je hart ophalen bij de interieur webshop Nordic Blends. Daar vind je prachtige spullen waarmee je, zoals ze het zelf zeggen, je huis kan inrichten als een echte Scandinavian.

Schermafbeelding 2016-07-02 om 22.20.23

Make Room
Aaawhhh, wat zoet en lief! Het is schattigheid geblazen bij de leuke webshop Make Room. Je vindt hier vooral veel leuke accessoires en decoratie voor je kamer/huis, maar ook veel leuke cadeautjes om iemand mee blij te maken.

Schermafbeelding 2016-07-02 om 22.19.56

MADE
Toegegeven: MADE is misschien niet heel geschikt voor een krap (studenten)budget. Maar hee, kijken kan nooit kwaad! Maar wie goed op deze interieur webshop zoekt, kan een heel mooi pareltje met fikse korting vinden. MADE brengt je namelijk rechtstreeks in contact met de ontwerper zodat je stukken goedkoper uit bent dan wanneer je het in de winkel koopt. Dus wie weet score jij alsnog iets prachtigs voor weinig!

Schermafbeelding 2016-07-02 om 22.20.13

Atelier Kamer 26
Zoek je nog leuke en vooral unieke accessoires? Neem dan zeker een kijkje bij Kamer 26. Vooral creatievelingen zullen het een leuke webshop vinden: alles om te “prikken”, krijten en te “magneten” kan je hier vinden. Vinden wij leuk!

Benieuwd naar meer leuke interieur webshops? Bekijk dan de vorige blogposts in deze serie: I en II.

 

Plaats een reactie