Monthly Favorites Juni 2016 – Sarah

Yes, het is weer juli! Zonnige dagen en leuke uitjes komen er weer aan. Maar eerst sluiten we juni af met mijn nieuwe Monthly Favorites. Het zijn er deze maand extra veel, dus lees snel verder!

Monthly Favorites

Cherries! Ze zijn er weer en verdienen natuurlijk een plekje op mijn Monthly Favorites lijst van deze maand.

 

Favorite Fashion Items: Satijnen Bomber Jack & Nike Roshe Run

Completely in love met mijn nieuwe fashion items! Dit satijnen bomberjack van Zara had ik al een tijdje op het oog en een paar nieuwe nike schoenen zijn altijd super! Het jasje is gekocht bij de Zara in Almere en de schoenen zijn van Net-a-Porter(.com). Beide sales zijn nog in volle gang, dus sla je slag!

1 3 4

 

Favorite Tv-show: The Following & Arrow

Ik wissel graag verschillende tv-shows af en deze maand besloot ik een poging te wagen aan ‘The Following’: een meeslepende crime-serie. Na één aflevering ben je hooked en voor je het weet heb je seizoen 1 afgekeken! Arrow is een serie waar ik al eens eerder van afgehaakt ben met de intentie de serie een andere keer weer op te pakken. Tot nu toe bevalt het weer zeer goed! Entertainende serie met veel actie. Aanraders!

Naamloos 2 Naamloos

 

Favorite drink: Matcha Green Tea

Ik probeer graag nieuwe soorten thee en wissel vaak van favoriet. Deze maand was Matcha Green tea met een beetje verse citroen absoluut my favorite! Ideaal als post-workout drankje om lekker van te genieten opgekruld op de bank. Een paar verse citroenschijfjes maken dit drankje helemaal af. Probeer het eens uit!

tea

 

Favorite Workouts

Deze maand koos ik voor verschillende workouts. Van cardio en boxen tot yoga en Tai chi. Mijn maand was vol afwisseling en lekker actief ingepland!

yoga 2

 

Favorite Fruit: Kersen

Ze zijn er weer! Kersen zijn absoluut mijn favoriete zomerse fruit! Vooral op de markt zijn ze heerlijk zoet en groot. Perfect als zoete snack of voor een heerlijke smoothie.

Monthly Favorites

 

Favorite Activities: Dunkirk & Wimbledon

Yep, Christopher Nolan, Tom Hardy, Cillian Murphy etc. etc. Al deze getalenteerde mensen zijn momenteel in my hometown! Deze maand bestond uit extra rondjes met de auto langs de set op zoek naar Nolan. No luck yet, maar ze zijn nog een tijdje in de buurt. Afwachten dus! Verder is Wimbledon 2016 in volle gang en ik ben helemaal verslaafd… Eén wedstrijd en ik heb meteen weer ongelooflijk veel zin om te tennissen! Deze zomer maar weer een middagje tennis inplannen.

tennis

Favorite Snack: Trek Bar

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe snacks. Zo kan ik het niet laten om allerlei mueslirepen uit te proberen! Deze maand was een reep van Trek favoriet. Heerlijk als pre- of after-workout snack. Mijn favoriete smaak? The Banana Flapjack bar!

trek

Favorite Celebrity: Julianne Hough

Amazing style and great tips! Julianne Hough was deze maand weer mijn favoriete celeb. Haar site is zó leuk en perfect voor workout en healthy food inspiration! Zo probeerde ik deze maand een paar van haar healthy recepten en workouts. Neem eens een kijkje op haar site and be inspired!

My next newsletter will be out tomorrow! This month I’m sharing some tips for perfecting the “natural” look, along with my ideas for making this the best summer ever. And lots more! Are you signed up?? 📷 : @duane_fernandez

Een foto die is geplaatst door Julianne Hough (@juleshough) op 23 Jun 2016 om 8:28 PDT

 

Favorite New Songs

Nieuwe maand, nieuwe nummers! YouTube deelde weer wat leuke nieuwe nummers, maar twee trokken vooral mijn aandacht. Beide nummers zijn van Suicide Squad Album en zijn perfect voor tijdens het werken (Heathens) of voor tijdens een workout (Sucker for Pain).

 

 

Plaats een reactie