Monthly Favorites mei 2016 – Karlijn

Einde van de maand staat op Lifestyle Journal gelijk aan onze Monthly Favorites. Ik trap deze maand als eerste af met mijn absolute favorieten van mei. Kijk maar mee!

Suncover Suncare

Favorite sunscreen – Jetske Ultee Suncover Suncare
Ik ben altijd op zoek naar fijne huidverzorgingsproducten waar niet al te veel irriterende ingrediënten in zitten. Gelukkig vond ik er weer eentje! Een zonnebrand wel te verstaan, dus ook zeker niet onmisbaar de komende tijd. De zonnebrand van huidguru Jetske Ultee is ongelooflijk fijn en verdient daarom een plekje in de Monthly Favorites. Meer weten over de zonnebrand? Ik schreef er onlangs een blog over.

FullSizeRender

Favorite gadget – Dopper sportdop
De leuke Dopper-flessen zijn natuurlijk hartstikke handig en vooral heel duurzaam, maar heel lekker drinken vind ik ze niet. Zeker niet als je ‘m tijdens het sporten gebruikt. Gelukkig kwam ik deze sportdop tegen die je op je Dopper kan “schroeven”.Je Dopper wordt er echt fijner van en vooral bij het sporten als je snel iets wilt drinken is ‘ie ideaal.

FullSizeRender[2]

Favorite fashion item – Superdry jurkje
Deze lente en zomer ben ik helemaal weg van van de midi-jurkjes. Je weet wel: jurken die net over je knie vallen. Ik kocht er afgelopen maand eentje van het merk Superdry en ik ‘m inmiddels al vaak gedragen. Hij zit mooi (en lekker!) en de kwaliteit is perfect. Jep, zeker een plekje in de Monthly Favorites waard!

IMG_1832

Favorite app – Snapchat
Bel de kranten, stop de persen: Karlijn heeft Snapchat. Maaaaaaandenlang riepen vriendinnen dat ik echt Snapchat moest downloaden. Maar na Facebook, Twitter en Instagram vond ik het wel genoeg. Toch heb ik mij afgelopen maand er alsnog aan overgegeven. Ik snap inmiddels ook wel waarom Snapchat zo ongelooflijk populair is. Want toegeven: het is écht leuk.

FullSizeRender[1]

Favorite hair product – Andrelon beach spray
De warrige ‘out of bed look’ (terwijl je eigenlijk uuuuuuren voor de spiegel hebt gestaan) is nu hipper dan ooit. Sta maar eens voor het haarproductenschap in een drogisterij en zie hoeveel texture sprays er te koop zijn. Ik kocht er onlangs eentje van Andrélon. En ik moet zeggen: dit is een goede budget-topper! Het maakt mijn haar inderdaad stugger en het geeft meer volume. Voor het fijne prijsje (niet duurder dan €4 à €5,-) doet ‘ie goed wat ‘ie beloofd!

HoCs4

Favorite TV show – House of Cards
Onlangs kwam het nieuwe seizoen van House of Cards op Netflix uit en ik ‘m deze maand helemaal uitgekeken. Wát een ongelooflijk goed einde, zeg! Echt waar: House of Cards is een van de beste series van dit moment. Of wat zeg ik? Een van de beste series allertijden. Wie seizoen 4 nog niet heeft gezien (of wie House of Cards überhaupt nog nooit heeft gezien), moet echt gaan kijken.

PicMonkey Collage

Favorite activity – terrasjes pakken
Nu de temperaturen stijgen kan ik eindelijk mijn favoriete “hobby” weer uitoefenen: op het terras zitten! Zet mij ’s middags of ’s avonds op een lekker plekje in de zon, schuif wat hapjes en drankjes naar mij toe en nodig leuk gezelschap uit en ik ben heel gelukkig. Op naar nog meer zonnige en gezellige lunches, borrels en avonden!

Tot volgende maand!

Plaats een reactie