Onze 8 summer essentials

Aaahh… hoge temperaturen, de geur van zonnebrand en zwoele zomeravonden bij het terras. Het is zomer! Ook al kunnen we het in ons kikkerlandje soms niet merken, maar het warme vakantieseizoen is officieel begonnen. Of je nou thuis blijft of je op een verre road trip gaat: onze Summer Essentials zal je dit seizoen nodig hebben.

Schermafbeelding 2016-06-28 om 23.44.11

#1 bronzer. Tja, niet iedereen krijgt heel gemakkelijk een sunkissed huidje. “Fake” alsof je een middag in de zon hebt gezeten met een beetje bronzer op je gezicht. Maar onthoud: houd het wel subtiel.

#2 sea salt spray. Een beetje zee uit een flesje! Ken je dat? Je bent naar het strand geweest en door al dat zeewater en zeelucht is je haar lekker warrig geworden. Creëer die beachy look in je eigen badkamer, zónder dat je daarvoor naar het strand bent geweest. En psssst: je kan sea salt spray ook heel goed zelf maken.

#3 zonnebril. Niet alleen hip, maar ook nog functioneel. De perfecte zonnebril is de perfecte accessoires maar beschermt je ogen ook nog eens tegen schadelijke stralen van de zon. Een must als je buiten in e volle zon bent! Lees trouwens dit artikel als je nog op zoek bent naar een goede zonnebril.

#4 zonnebrand. En over bescherming en schadelijke stralen gesproken: een grote fles zonnebrand kan in de zomer nooit en te nimmer ontbreken. Onze favoriet? De Jetske Ultee Suncover. Smeren maar!

#5 waterfles. Drinken, drinken en drinken. Goed gehydrateerd blijven is belangrijk, vooral als je wegbrand in de zon. Vergeet je drankje (denk fruitige watercocktails!) niet in een handige waterfles. Nog goed voor het milieu ook!

#6 leesvoer. Je komt de zomer gegarandeerd door met een goed boek. Heerlijk voor op het terras, in het zand of gewoon lekker in eigen achtertuin.

#7 hamamdoek. Vergeet even de standaard strandlaken: een hamamdoek is veel handiger en lichter om mee te nemen. Bovendien is het ook nog eens hartstikke hip. Twee vliegen in een klap, toch?

#8 zomerparfum. Ze zeggen altijd dat een bepaalde geur je aan een gebeurtenis herinnert. Kies een parfum uit die je deze zomer aan een stuk door gaat gebruiken. Hallooooo onvergetelijke zomer!

Ben je deze zomer veel op het strand te vinden? Vergeet dan niet om ook onze Beach Essentials te lezen.

Plaats een reactie