Top 5 Lifestyle Journal Recepten

Nu we weer een jaar verder zijn, is het tijd voor een nieuwe top van onze beste berichten. Vandaag kijken we terug naar onze Top 5 meest gelezen Lifestyle Journal Recepten! Lees snel verder en probeer ze eens zelf. Enjoy!

5. Do It Yourself: Ginger Shot

Veel celebrities, zoals Selena Gomez, beginnen hun ochtend routine met een Ginger Shot. Een sapje met gember dat lijkt op een energie drankje, maar dan van natuurlijke ingrediënten! Als je een juicer in huis hebt, is dit een echte aanrader. Een Ginger Shot helpt je om healthy te blijven en geeft je meteen een ‘shot’ energie om je dag goed  te beginnen. Zelf eens proberen? Klik hier voor deze easy DIY: Ginger Shot. Enjoy!

 

4. Ontbijt  Special #10: Havermout Scrambled Eggs

Havermout Scrambled Eggs: een lekker powerontbijtje met ei, banaan en havermout. Een fijne powercombinatie voor een drukke dag of een flinke workout. Garneer met vers fruit en kokos en geniet van dit heerlijke vullende, zoete ontbijtje. Klik hier voor het recept. Enjoy!

 

3. Groente en Geitenkaas Wraps

Een gemakkelijke en snelle maaltijd. Daarbij denk ik al snel aan wraps. Even snel een vulling maken en hoppa: klaar! Een nieuwe favoriet van mij is deze wrap met gegrilde groente en geitenkaas. Een lekker smaakmakertje die je in een mum van tijd bereidt. Klik hier voor het recept. Bon appetit!

 

2. Trend: Fruitwater

Het begon met water met citroen, maar ondertussen komen de lekkerste en origineelste combi’s voorbij! Ook nu verkrijgbaar bij de AH to-go: fruitwater. Lifestyle Journal gaat mee in de trend en brengt je onze vier heerlijkste smaken. Klik hier voor het recept en maak eens je eigen favoriete combinatie!

 

1. Starbucks Copycat Recept: Hot Spice Fruit

De dagen worden steeds donkerder en buiten wordt het steeds kouder. Vooral als je in de late uren in de deze periode nog moet reizen met de trein of bus ziet niets er zo aantrekkelijk uit als een Starbucks winkel… Zo stuitte ik laatst op dit heerlijke verwarmende drankje dat niet alleen een heerlijk wintergevoel geeft, maar ook heel eenvoudig zelf is te maken! Klik hier voor dit copycat recept voor Hot Spice Fruit.

 

Probeer eens één van deze Lifestyle Journal Recepten van onze Top 5. Enjoy!

Plaats een reactie