Happy Birthday: Twee Jaar Lifestyle Journal!

Het is weer zover: Lifestyle Journal is jarig! De site bestaat vandaag twee jaar en dat vieren we natuurlijk! Lees snel verder voor onze Top 10 meest gelezen berichten van de afgelopen twee jaar. Op naar het volgende jaar!

Twee Jaar Lifestyle Journal! Hieronder de Top 10 meest gelezen berichten van de site:

 

Op nummer 10: De 10 beste LuckyTV’s van Willy & Max

Voor een speciale gelegenheid als Koningsdag deelden we op Lifestyle Journal de beste filmpjes van ‘Willy en Max’ van LuckyTV! Klik hier voor het hele bericht. Veel plezier met kijken!

 

Op nummer 9: 7 nieuwe musthave kookboeken

Bij Lifestyle Journal houden we jullie graag op de hoogte van de nieuwste en leukste kookboeken. Daarom delen we graag onze favorieten en aanraders!. Klik hier voor ons bericht met 7 musthave kookboeken en ga zelf aan de slag als chefkok…

 

Op nummer 8: Mijn Top 8 verwachte kookboeken van 2016

Het beste van een nieuw jaar? De nieuwe kookboeken! Klik hier voor ons bericht met de beste verwachte kookboeken van 2016. Happy Cooking!

 

 

Op nummer 7: Mijn aanraders van MAC

MAC is wat Karlijn betreft de crème de la crème onder de make-up merken! Zij deelt dan ook graag al haar aanraders om je een handje te helpen. Klik hier voor het hele bericht.

 

Op nummer 6: (Healthy) Bananenbrood van Hemsley & Hemsley

Bananenbrood is en blijft een favoriet, zowel als snack, ontbijt of avondeten! Deze lekkere healthy variant van de Hemsley zussen hoort natuurlijk ook in deze Top 10. Klik hier voor het recept en probeer het eens zelf!

 

Op nummer 5: De leukste vloggers om te volgen

Karlijn is een grote fan van vloggers en deelt graag haar favorieten! Klik hier voor het vollledige bericht en ontdek de leukste vloggers om te volgen!

 

Op nummer 4: 4 apps om je telefoonverslaving in bedwang te houden

We zijn allemaal een tikje verslaafd aan onze telefoon. Gelukkig zijn er apps om je telefoonverslaving in bedwang te houden! Klik hier om het bericht volledig te lezen.

 

Op nummer 3: 8 Ontbijtvervangers

Op zoek naar de perfecte ontbijtvervangers voor een goede start van de dag? Klik dan hier en lees verder, want  wij deelden 8 ontbijt ideeën die verder gaan dan het klassieke broodje kaas. Enjoy!

 

Op nummer 2: Leuk om te doen het HEMA vrienden & familiespel

Leer je vrienden en familie écht kennen met het vrienden & familiespel van de HEMA! Klik hier voor het volledige bericht en leer meer over dit leuke vrienden & familiespel.

 

En op nummer 1: Leuk merk: ZAG Bijoux

Karlijn ontdekte dit leuke sieradenmerk waar minimalisme voorop staat! Lifestyle Journal vertelt je over dit leuke merk: ZAG Bijoux! Klik hier voor meer.

 

Stay Tuned voor meer berichten van Lifestyle Journal!

Plaats een reactie